GREY BEAUTY


Nyårsskorna! från Nelly, 299 kr.

SISTA DAGEN


Idag är det nyårsafton och nu startar dagen, ska upp och äta frukost nu!

2010


2010 var ett jävla bra år, och jag har gjort så sjukt mycket.
Börjar från början men kan inte lova att allt kommer i rätt ordning.

Var på träningsläger på klubben och smet på fest. Fikade utomhus på Barre och frös ihjäl. Festade hemma hos Andy i Lund, festade och firde massa 18-åringar. Tog massa kärleksfulla bilder på mig och bejbi till projektarbete och det var inne med PpppPppp;p. Det blev vår och skinnjackan åkte på, vi fikade ännu mer, varje fredag! Jag fyllde 18 och vi började gå ut och dansa, vi kom på att vi vär jävligt grymma på det också. Det blev sommar, och jag gick på massa studenter, bla Julles. Jag och bejb åkte till Mallis vi kom hem, jag träffade mina underbara vänner och vi spenderade halva sommaren hemma hos mig och vi sov på golvet i mitt vardagsrum. Stack till stranden med jämna mellanrum eftersom det var cpvarmt, det var vm och vi såg matcherna på o,learys, najsigt. Poolparty hemma hos woodie, Elle kom hem från USA. Stack och tältade i göteborg och fick veta vad drägg är, hade lagfest och kräftskiva, yrade runt i danmark. Passade katt, åkte till gothia och kollade på min bror. Det blev höst och vi började skolan igen. Festade lite till, tog skolfoto, gick på bio med tjejerna, började jobba på Pizzeria och senare på XXXLUtz, fick ut feta löner, såg Köpenhamn-Barcelona, åkte på tivoli med älskling, det blev julafton och jag fick en nykamera, träffade bästisar 24 timmar och fixade inför nyår, och nu sitter jag här med bara ett dygn kvar på detta året. Livet är inte dagarna som passerar utan de dagar som du minns som fritidsresor säger.

+x+x+


Sneakipek på nyårsklänningen, gina tricot.

24 HOURS

24 timmar med mina små bästa vänner. Sov över hos Jennie, kollade på fotboll och en halv film innan vi somnade tillsammans. I morse stack vi och solade, köpte med oss frulle och åt hemma hos mig. Färgade mitt hår och sedan stack och vi och köpte lite hårförlägning till mig och Jennie, det gillade vi, hiih. Kört runt halva staden och fixat inför nyår, ätit pizza och tillsist hamnade vi hemma hos Våfflan där vi fixade klämmor och klänning innan vi speglade oss och sa adjö till varann. Yes, det var våra 24 timmar.

CHRISTMAS


Julafton 2010.

Började med paket i strumpan, vidare till älskling för att fira lite med hans familj. Efter det, kalleanka, mat, spel och paket hemma hos kusiner med stora slekten ute på lannet. Blev insnöade, åkte hem fem på morgonen. Julafton var det ja.

A WALK
Från en liten promenad i det fina vädret i går.

NYA SKOR


Beställde nya skor idag från Nelly, så snygga. Hade tänkt att ha de på nyår. Klänningen jag också skulle ha var så klart slut så ska antagligen ha en gammal en, eller så hittar jag en ny.
I morgon är det sista dagen på Lindex, tråkigt. Ska bjuda på lite kaka, hi. Puss

12 DECEMBER


Köpenhamn hela dagen igår och jobb hela dagen i dag. Får slänga in bilder senare om jag lyckades få några bra. Har just bakat lussebullat och de blev ovanligt goda, nu tvkväll och hjälpa Jennie lite. Puss

KÖPENHAMN


Ska spendera dagen i köpenhamn och på tivoli, mysigt. Synd bara att all snö regnat bort i natt.

SEPTERMBER GLIDER HEJ


Eyo jag rimmar på från undergroundnivå , jag siktar mot toppen så långt jag kan nå , och ja.. Kommer in rullar hårt, stockholmsterräng , det är titeln jag vill åt.

BY EWA LARSSON, LINDEX


Förstår ni vilka underbaringar vi skyltat med denna veckan på Lindex, helt fantastiska underkläder/sovplagg/smycken från Ewa Larsson, Afforbable Luxury, mmm najsigt, dock lite dyrare än vanliga kollektioner men mycker fint. Perfekta julklappen till en flicka! he he. (Btw, ge er inte på att stryka morgonrocken)

10 DECEMBEROkej, tog en liten omedveten paus, har liksom inte haft någon tanke på att blogga den senaste veckan. Men ja, mitt liv fortsätter på lindex, massa snygga kläder, underkläder och söta babyklader är vad jag donar med om dagarna, love it. Bara en liten vecka kvar där nu, sorligt. Ikväll blir det lite partaj, så mat nu! Puss

RSS 2.0