GOODBYE FOR A LITTLE WHILE


Jag orkar inte ha en aktiv blogg nu för tillfället så jag ska nog ta en liten paus. Orkar inte skriva hela tiden och så här, ja ni flesta vet väl hur det är så det får bli så här nu för ett litet tag. Kanske så tycker jag det är roligt igen om några dagar/veckor, vem vet. älskar min lilla blogg men får inget ut av det för tillfället. Om två veckor fyller jag år, kanske får suget tillbaka i present då.
Hoppas ni mår bra, love ♥

TÄVLING HOS KENZA

Nu är jag med och tävlar om den nylanserade Ipod touch G3 från www.NordicAppleParts.com hos www.kenza.se Om ni också vill vara med så kan ni gå in här. Och saken var då att hitta på ett rim om man vill vinna skönheten. Här har ni mitt lilla bidrag som kanske kan hjälpa mig att vinna.


Om sjutton dagar är det min födelsedag.
Arton år bli jag då och redo att leva livet.
Jag är inte den som är så hagalen,
men att vinna en Ipod Touch hade gjort mig helt crazy & galen.
Jag har ingen tur i spel med dock mycket i kärlek
och allt man önskar sig är väl att kärleken ska bli sådd,
men det hade inte suttit fel att dela kärleken med en Ipod.

BIKINI & CHINOSbild1. Så såg jag ut idag. Chinos, top (kjol) & kofta, allt kommer från Gina. Bild2. Ny bikini, även den från Gina.

Var helt slut när jag kom hem idag så jag somnade i sängen. Vaknade för en liten stund sedan och var tvungen att laga lite mat för om 20 minuter ska jag dra iväg och träna. Jag orkar egentligen inte för jag är helt död.

JUMPSUIT


Jag tycker att byxdress är jäkligt snyggt, om man passar i det. Vet inte själv om jag kan ha en sån för jag har aldrig provat. Dessa två är från H&M och är jättesöta, fast jag hade nog inte vågat gå omkring i en leoparddress, hehe, men vem vet. Man kan både ha den när man går till stranden och till fest. Jag tror dessa två kommer bli väldigt populära i sommar, tror inte ni det?
Btw, våran lektion slutar nu så vi behöver inte gå på matten, underbart!

A DREAM
Såg på Linneas blogg att hon skrev om sin resa hon och hennes pojkvän ska göra i sommar och det får mig att längta till/sakna Mallorca jättemycket! Kolla bara på dessa bilderna från förra året när vi var där, så himla underbart. Om 43 dagar åker jag och Julle dit igen ♥

IRON MAN 2


Igår kväll åkte jag hem till Noring för att kolla på Malmö - Trelleborg där. Tyvärr spelade inte han för han är skadad och det är synd för Trelleborg hade behövt honom. Malmö vann ju med 2-0. När matchen vr slut så stack vi in till staden och åt på Jensens och sen så kollade vi på Iron Man 2. Den var mycket bra faktiskt och man behöve inte ha sett ettan för att fatta den. Kom hem ganska sent så jag är död idag, inte alls skönt. Längtar hem till min säng!

LIKE THE RAINBOW


Bild från igårkväll ♥

Jag sitter just nu och kollar på Göta kanal 2 med min familj. Om en timme slutar Julle jobba och då ska jag ta mig hem där och kolla på film och mysa med honom. Jag tror att jag kommer däcka i hans säng för jag är sjukligt trött. Somnade innan när jag kom hem från stan haha.

DET VAR EN BRA KVÄLLDet blev en mycket kyckad valborg i går. Dagen började med fika och sen handlade vi massa mat på maxi. Vi grillade hemma i våfflans trädgård sen så åt vi och förfestade där. Vid tiotiden drog vi vidare på fest och dansade en massa. När alla skulle hem så följde jag med några gamla klasskompisar och vi bakade kladdkaka mitt i natten, så himla kul.
Nu idag har jag och Julle varit i stan men jag hittade ingenting, tråkigt. Ska ta och fika med min familj nu. Puss ♥

RSS 2.0