17:42 - MY BRAIN IS NOT HOME YET


Ph: Jennie Mauritsson. Skapelse på Mallis: Jag, Ellen Cederholm.

Jag kanske återuppstår snart, vi får se ♥

19:00 - I LOVE MAGALUFJag har haft det så himla bra! Om Julle varit med så hade jag kunnat stanna där föralltid. Älskar Mallorca och jag älskar Magaluf, Grabbarna Grus, solen, festerna, aah! Ja ni fattar att jag hade den bästa resan ever och jag vill dit igen. Orkar inte visa alla bilderna, men här är de bästa, mina tjejer & Grabbarna. Ni kommer få höra mer om denna resan men detta var allt för idag.

17:47 - FUCKING MAGALUF MED BÄSTA


Nu är väskan packad, kort påladdat, färdkost inhandlat och jag är redo att åka. Det är inte många timmar tills jag kommer att däcka och sen vakna upp och då drar vi, halv sex i morgon hämtar jag mina vänner. Ah. Hoppas bara min bejb kommer inom mig så jag kan få säga hejdå en gång till, inte lätt att vara utan varandra i två veckor ..
Men nu jävlar blir det, sol och party, längtar som fan!
Kanske bloggar därifrån om jag hittar dator annars säger jag hejsålång! hoollapanntollaaaaaaaa!

21:13 - MOM'S OLD SWIMSUIT


Håller på att packa, och när jag håller på att dra fram alla bikinisar så hittar jag mammas gamla baddräkt, översnygg ju! Den följer med som festlinne. Tänker inte bära baddräkt på stranden!

17:53


Juni.

Det ända jag gjort i dag är att ligga i trädgården och solat, växlat pengar och pluggat lite. Om tre timmar ska jag hem till Jennie för lite snack om resan. I övermorgon sticker vi!

11:17


Så jävla snyggt! MY.
- nu ska jag sola.

18:55 - AVKLIPPTA JEANS


Igår tog jag mina höghöga jeans som jag aldrig använder och klippte av dem till shorts. Så här blev det! Mycket bättre, mycket bra!

17:48 - NAILS


Har varit och byggt naglarna hos Sofie med Våfflan idag. Som vanligt blev dem jättefina. Tog rosa idag och jag är så nöjd, älskar verkligen när naglarna är byggda, så skönt!
Nu blir det teven, lite teori sen ska jag börja packa haha.

19:20


Nu har jag ätit och fikat och fixat en av beställningarna. John Mayer. Den blev fin.
Ikväll ska jag hem till älskling. Puss

17:50


Alicia och hennes pojkvän.

13:56 - JOBBINTERVJU


I morse var jag på jobbintervju och jag hoppas på att det kan bli något. Verkade bara som det var extra på helgerna, men det är alltid något. Annars så har jag bara legat ute och solat, men nu blev det mulet. Får se om den blåa himlen längre bort hittar hit.

16:16 - I SAVED MY LITTLE LIFE


Älskar denna bilden från göteborg!

Skulle va duktig innan och ta en powerwalk/joggingtur, men när jag kom halvägs så började ösregna, en jäkla dusch från himlen. Jag stog i skogen ett tag för att skydda min iphone men efter 10 min pallade jag inte mer och sprang allt vad jag kunde hem, my phone klarade sig som tur var!
Om nån timme blir det träning igen, hoppas på att vädret blir bättre.

13:25 - ISA+ACNE


Brukar läsa denna tjejens blogg, för hon har god smak. Nu har hon en tävling, så jag är med och tävlar om ett Acneplagg, en tävling jag sjuktgärna vinner. Vill verkligen ha ett Acneplagg. GÅ IN OCH TÄVLA NI OCKSÅ, ISABLOGG.

RSS 2.0