23:28 - 2011 SÅ VAR ÅRET


2011 började bra med jobb, jobb och jobb. Vi festade, vi jobbade, vi praktiserade och vi längtade efter studenten. Vi räknade ner dagar och vi festade. Jag slutade på xxxLutz och på Husiepizzeria och jag blev återigen fri från restauranglivet och stressen. Vi räknade dagar. Jag började på körskola och fick köra med världens bästa körlärare Oskar, Det blev vår och jag och Julle åkte till London. Vi shoppade, vi var turister och vi åt! Jag tatuerade mig!! Jag fyllde 19, jennie fyllde 19, våfflan fyllde 19, alla 92:or fyllde 19. Det blev sommar och vi tog studenten, dagen vi räknat ner till sen vi började skolan. Jennie först Jag och Våfflan därefter. Det var askalas och en av de bästa dagarna i mitt liv! Jag hade inget jobb och körlektionerna tog över.. plugg plugg plugg, svett och tårar. Jag åkte till Kroatien med familjen. Vi gjorde världens godaste räk/kycklingsallad. Vi tog en roadtrip till Götet med världens bästa Nicole som vet hur man underhåller. Vi dansade på trädgåren var på liseberg och gjorde allt man skulle, men vi hade inte tur med värdret, igen ... Jag och Julle firade fyra år, FYRA ÅR! galet. Vi åkte till MAGALUF, den bästa resan jag varit med om. Vi dygna, kollade på bartenderna på grabbarna grus, badade, solade, shoppade, krökade, pökade, stökade, var galna och jag älskade varje sekund, det var fest på grabbarna i 2 underbara veckor. Det var höst när vi kom hem och jag tog körkort!! Vi festade, och Julle fyllde 20, jag ordnade fest. Jag fick heltidsjobb på Formidabel och helgjobb på BR-leksaker och jag var inte längre fri som en fågel. Långa dagar och tidiga mornar är inte min grej och jag hatade mycket av livet. 3 månader försvann på en sekund och jag insåg hur mycket jag saknar skolan. Julen var bra och jag köpte en julklapp till mig själv, mina älskade Jeffrey Campbell lita shoes! Im in love. Min kära kusin Hanna chockade oss alla med att ha blivit så himla fin, fattar fortfarande inte hur man kan vara så stark och tappa så mycket i vikt, så jäkla sjukt starkt. Jag är imponerad. I morgon är sista dagen på 2011 och jag har panik över nyårsoutfiten som vanligt. Och som förra året så börjar kvällen hos Våfflan med mat och sedan drar vi vidare till Simon, efter det ser vi var 2012 tar oss ....

LOVE YOOOOU!

12:42


Hej min lilla blogg, i miss you. Jag jobbar och jobbar, jobbar, jobbar och jobbar. Julen är ju här så BR-leksaker svämmar över. Fast egentligen så är där inte så mycket folk som beräknat, de kommer väl så småningom.
Idag fyller my dady år så vi har firat honom lite på morgonen med stor frukost och skidor ♥ den där Northug är en jävel han. Nu är mina föräldrar och köper julegran och fika och sen ikväll blir det lite mys med laget, har inte träffat dom på mycket länge, eftersom som sagt, jobb, jobb, jobb och jobb ...

00:56 - SA NÅGON SNYGG?


Snyggast i Idolfinalen och bäst i Idolfinalen. Ingen slog Agnes Carlsson .

21:02 - ETT HELT JÄKLA KÖKJag har hjälpt Hagel och hennes grupp med deras företag idag. Träffade dom vid 12 och sen målade vi till nästan kl 8. Min kropp dör men fint blev det! Vi gjorde ett kök på ca 10 m2 som ska bli deras monter. Ja ni ser lite på bilden hur det ser ut.
De säljer lock som passar till alla burkar (därför målade vi ett kök), om jag fattat det rätt. Så om ni känner att ni vill köpa ett, kanske julklapp till mamma/mormor så kan ni skriva en kommentar så kanske Tjejerna kan fixa till er.

RSS 2.0