23:00

Jäkligt kass kvalite från facebook, men här är två härliga bilder från Maggan. ph1, är på mig och Jennsan innan bästa partybåten och ph2, är näst sista kvällen och sara är redan supertaggad till max och hunnit svampa i sig lika mycket sprit som jag gjorde på hela veckan.. ? haha.

15:38

Panik i morse när de ringde från jobb och jag skulle vara på möte! ups... Fick komma på möte2 så det löste sig. Nu sitter jag är i soffan och borde tömma diskmaskinen, men orka inte. tycker Våfflan kan sluta nu så vi kan sticka och handla mat till kräftskivan i morgon! :)
& ja, jag måste bli bättre på att blogga!
 

22:33

Kom och rädda mig från mig själv liksom .. Vill vara nio igen!

20:41

 

16:09 - ÅH MITT HJÄRTA SLÅR ...

Tack för en sjukt bra resa tjejer! ♥
Vi tackar Eric Saaaade, Tone, Grabbarna Grus, ballkongen, stranden, baugetterna, sena kvällar, Ellens Swedisch House mafia, Ballonger och springtävling.. men nu tillbaka till fittverkligheten....
 

21:57

Snart sticker vi. Kl 02:30 i natt ska jag gå upp. Vet inte om jag hinner somna till dess men vi får väl se. Måste packa klar också liksom. ÅÅÅH!!!

21:36

 
Jag är så trött på att vara hemma helt ensam utan min bebi och i detta dåliga vädert. Vill bara bort nu! På Lördag natt smäller det!!

17:57

Jag är så trött att jag hade kunnat somna på golvet. Var inte meningen att jag skulle jobba idag och eftersom jag sov bort hela dagen igår så kunde jag inte somna i natt. Och upp tidigt sen var inte kul ..
Klarade iaf dagen och nu är det bara två jobbdagar kvar sen sticker vi till Maggan! underbart.
 

21:16

Lite bilder från vår långhelg i Stockholm ♥

21:03

 
ph: Weheartit.
Min blogg har ju varit lite död på senaste, men kanske får börja igen, saknar det ju..
Här är lite inspobilder.
 

21:53

Hej kärna blogg, jag har inte gömmt dig bara inte pallat. Det är ju inte kul att skriva jag har jobbat, jag har jobbat, jag har jobbat varje dag. Men bilden är iaf från när jag och min älskling var i Stockholm förra helgen. Sjukt mysig resa men jag spenderade alldeles för mycket pengar...
Nu är han och bestiger berg och jag åker till Magaluf en gång till på söndag. Våfflan är redan där så vi tjejer möter henne på bästa ön.
Kommer dock bli svårt utan Julle i 2 veckor.. buhu.
Är ledig i morgon btw, ÄNTLIGEEEEN!!!
 
ps, hatar blogg.se nya design och upplägg, blä.

RSS 2.0