23:35


Har precis sagt hejdå till min älskling, kommer sakna honom så .. !!
Men om några timmar drar vi till Magaluf!! Ska upp om 4.5 timme, skööönt! Ses om 2 veckor bebes! ♥

16:50


Usch, dessa dagar har varit riktiga fixar dagar + att jag blev inringd till jobb. fick tacka nä idag så att jag hann med de sista. I morgon jobbar jag hela dagen sen åker vi på lördag/söndag natt, längtar!!
Har solat en sista gång på SOLBADET så att man har lite grund tills vi ska steka på standen hehe och idag handlade vi fika till planet. Nu blir det student och sen Sverigematchen!!

13:37


Så jäkla snyggt!

21:28Idag var jag och solade på SOLBADET med Våfflan, som vanligt. Sen så har vi varit på massa örenden för att fixa till resan som vi ska göra på söndag. Inte många dagar kvar nu!!
Har inte berättat den stora hemligheten ännu men Julle har köpt lägenhet!! Vi renoverar den så vi kommer nte flytta förrän till hösen. Jag tror att jag ska göra en ny kategori sen som heter lägenheten så man kan se hur vi arbetar i den. Puss

22:21


Igår var jag på 30-års fest hos Sarah! så här såg jag ut.

Idag har jag jobbat och fått världens huvudvärk men den gick över hemma hos Våfflan som hade ett mycket trevligt 20-års kalas!

18:36


Nu sticker jag på lite studenter, tänkt att det är ett år sedan jag tog studenten och sprang och hoppade hela dagen, fy fasen vad jag vill göra om det!!

18:33Köpte ett par shorts till igår.. inga fler shorts nu!! Och sen fick det bli ett puder från makeupstore.

21:13


Handlade lite idag. Solhatt och coola shorts! 149 & 399 kr.

21:02

Bilder från igår när vi var på Malin och sen Kritans student!

16:46


Har suttit och slagit in alla presenter till alla studenter jag ska gå på. De blev gansla enkla men söta. Våfflan fixar kort så de vet vem de är ifrån.
btw, Grattis alla som tar studenten denna veckan och nästa!!! Jag hade gärna gjort om det ♥

14:44


Hej bloggeeeen! Haha. Har varit lite upptagen den senaste veckan med jobb och andra fixerier så har inte suttit så mycket vid datorn. Men här ser ni på bilder vad jag gjort. Tränat, solat, cyklat, rivit tapeter osv..

05:01


Jag har nog på riktgt det allra bästa vännerna i världen. Det finns inga andra som får en att må så bra som när vi gör saker tillsammans. Ni är så jävla bra..... usch, ja hade kunnat skriva en hel novell! jag älskar er......!
Grattis Bästa Jennis på din 20-årsdag ♥

RSS 2.0