17:31

Jag har köpt ett nagelset hihi. Varje dag sen jag fått det har jag gjort om mina naglar haha. Men nu är jag nöjd så de får vara som på första bilden. Idag har ja även haft min första provkanin. Blev fint och jag hoppas de håller! Shit, nu ska jag inte lägga upp fler naglar på ett tag! och jävlar vad hungrig jag är ...

15:57

Känner att min blogg är den mest aktiva i bloggvärlden. Men vill inte släppa den helt, så lite bilder kommer här upp forever and ever.
Senaste från Instagram. FÖLJ MIG DÄR ISTÄLLET! ph1: Jag JUST NU! ledig dag. ph2: Jag har beställt ett helt nagelset så jag ska lära mig bygga naglar. ph3: Igår när vi packade upp köket och började bygga ihop. (Julle mest haha) ph4: Jag ph5: Underbar Frukost <3

18:09

Det tar på mig att gå upp vid 6, inte min tid på dagen. Är verkligen helt slagen och rädd för att bli sjuk, 5 barn gick hem sjuka idag. Feber, närmare 40 grader. Nej tack till de!

15:15

min instagram här
 
Jag har hunnit med en del den här veckan. Jobbat på dagis, paradisdagiset och dagiset i helvetet. SJukt stor skillnad på alla ställen jag är på.
Jag har hunnit fixa i lägenheten, hämta köket, festat, gått på bio och restaurang. Jag har tränat en hel del och nu väntar släktmiddag hos Mormor och Morfar. Bilderna är från veckan. puss

18:34

Instagram.

ph1: dreambody, Sara Bolay. Vill vill vill!! ph2: Min senaste bild. ph3: friends <3

18:56

Jag tror jag ska beställa ett "bygganaglarkit" och lära mig bygga naglar. Jag tror det hade varit riktigt kul. Får se vad jag bestämmer mig för men då behöver jag iaf försökskaniner. Mer om de om det blir något.
Men att bygga naglar kan väl inte vara så jäkla svårt. Kollat runt på massa bloggar och det verkar som att många är självlärda.

12:54

Igårkväll körde jag och Julle på detta. Så jäkla gott! Faktiskt mycket godare än godis så jag fattar inte hur jag kan vara så jäkla beroende av de. Mer frukt ska de va!!
Snart är det Mff, får se hur det slutar...

17:57

Bilder från Instagram.
ph1:jag, trött... ph2: Våra fina balkar som är uppsatta i lägenheten, såå fint! ph3: igår när jag var med tjejerna på Vapiano <3 ph4: Är lycklig ägere av en Iphone 5!! ph5: mitt hjärta och jag.

RSS 2.0