17:07

Mallis juni ♥
 
Idag var jag frisk nog att gå och jobba. Har Vikarierat på dagis idag. Tyvärr inte på någon avdelning utan jag stod för maten. Såg till att allt kom ut till frukost, lunch och mellis. Inte de roligaste arbetet men ganska chill. Älskar dagis ♥

14:48

Har blivit sjuk. Har hostat i över två veckor så igår fick jag spel när jag inte kunde sova på hela jävla natten. Gick till fabrordoktorn och fick veta att jag hade luftrörskatarr. Fick jäkla stark hostmedicin så sover för det mesta. Men de är skönt, har ju inte gjort de ordentligt på två veckor. Hoppas på att jag blir frisk snaaaat!! & btw, vill att lägenheten ska bli klar, vill flytta ihop med min bebi nu!

16:09


 from 2010.
 
Idag har jag jobbat som jag har gjort hela veckan och ska göra nästa vecka också .. Idag vart där iaf inte så många idioter som igår vilket var sjukt skönt, för igår var det tur att jag inte hade en pistol eller något i handen, AAAH!
Nu sitter jag och väntar på bebi, vi ska till lägenheten och fixa, iiih. Det börjar bli så fint nu !

18:52

Fick en bild på facebook på mig och Jennie. Är vit som ett spöke (första dagen nere i Magaluf) och jennie ser ut att ha varit där en vecka men jag gillar den!
Idag har jag varit i lägenheten hela dagen med Julle.. Vi har målat alla väggar. Det går framåt nu! hihihih.

15:34

Kollar på lite inredningsinspiration, lägenheten går ju framåt!
Nu ska jag fixa mig, jobb kl 17!

12:34

Det blev en hård dag lördags/igår. Sov 2 timmar eftersom det var för många tankar i mitt huvud. Jag har så ont i min rumpis så varje gång jag sätter mig ner så dör jag lite. Min nacke och hårbotten dunkar fortfarande och de är tur att håret sitter kvar. JAG HATAR DOM!!! och jag ska nu mera aldrig prata med dom, aldrig yttra mig, aldrig vara snäll, jag ska ignorera dom föralltid.
Usch på dom idioterna!
 
 

17:09

 

16:21

Idag har jag sytt in massa jeans, bla dessa..
Later, till lägenheten!

16:16

Har kollat Nellys rea för mycket på senaste men nu kunde jag inte hålla mig längre. Det blev en T-shirt, nyårsklänning och ett par svarta pumps (Om de passar så har jag äntligen hittat ett par!!). Allt skulle kosta över 1400 kr men de blev bara 490 spänn, fett ös! Hoppas allt kommer till mig denna gången, Nelly brukar ju göra mig besviken..

13:19

Igår fyllde Julle 21 år! Dagen firades med honom på IKEA, blev ett kök och lite sånt vanligt. Vi fortsätter fira lite idag med restaurang och bio! ♥
 

15:14

Usch på bakis, det blir fotboll och bebi idag tror jag...
 

07:23

HAAHHAA♥
Så här kände jag på slutet av kvällen på alla idioter som springer runt på stan! .. ah! ...
Jag hade iaf en sjukt bra kväll med kräftskiva och sen utgång! ♥
ja jag ska sova ...

RSS 2.0